Pavaedu


Pava Edu olarak bütün başvurularınızı italya'da üniversite eğitimi alan ve aynı zamanda üniversite bünyesinde bulunan uzman ekibimiz tarafından yapmaktayız.
Ayrıca 2018-2019 akademik yılında öğrencilerimizin %85'ine kabul aldırdık ve devlet üniversitelerinden kabul alan öğrencilerimizin tamamı ilk veya ikinci senesinde uzman danışman kadromuzun başvurularıyla burs almaktadır
İtalyanca, dünyada 60 milyon insanın konuştuğu, kökeni oldukça eskilere dayanan bir dil. Gittikçe popülerleşen bu dil, özellikle İtalya’da okumak isteyen öğrenciler tarafından büyük bir çabayla öğrenmeye çalışılıyor. Avrupa’da en fazla konuşulan dillerden biri olan İtalyan dili, öğrenmek isteyenler için büyük bir potansiyele ulaşabilmeyi vadediyor. Daha açık bir şekilde aktarmak gerekirse; İtalyanca öğrenmek, hayatınızın her döneminde büyük fırsatların kapısını aralayabiliyor. Akademik ve iş hayatınızda sizi rakiplerinizden bir adım öne çıkarabiliyor. Tabii ki İtalyanca öğrenmenin avantajları sadece bunlarla sınırlı değil.
Gerekli ve daha detaylı bilgiyi sitemizden alabilirsiniz.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

celtavtr

Çocuğum Yanımda

ForexForumTR