AnkaVilla


Prefabrik ev modelleri ve fiyatları, günümüzde müstakil yaşam hayali kuran birçok kişiye uygun seçenekler sunuyor. Betonarme yapılara göre daha dayanıklı olan, kolayca başka bir yere monte edilebilen ve uzun yıllar kullanılabilen prefabrik yapılar, aynı zamanda uygun fiyatlarıyla da günümüzde giderek daha fazla tercih ediliyor. Özellikle Ankara, prefabrik yapı fiyatları açısından müstakil ev sahibi olmak isteyenler için oldukça uygun seçeneklere sahip. Prefabrik ev fiyatları genelde tek katlı, dubleks, çelik veya ahşap prefabrik ev modellerine göre değişmektedir.
Prefabrik Ev Fiyatları Nelerdir?
 Prefabrik evlerin, tüm mevsim koşullarına dayanabilmesi, ihtiyaca uygun üretilebilmesi ve herhangi bir yere kolayca monte edilebilmesi gibi birçok avantajlı özelliği var. Bunun yanında uygun fiyatlarıyla bilinen prefabrik evlerle ilgili en çok merak edilenlerden biri de prefabrik ev fiyatları… Prefabrik evler tamamen kişinin ihtiyacına ve isteklerine göre tasarlanabiliyor. Genişliği, oda sayısı ve kat sayısı seçimlerine göre de prefabrik ev fiyatları da değişiyor. Prefabrik ev fiyatları Ankara’da ortalama 30.000 TL – 500.000 TL arasında. Mevsimlik veya hobi evleri tercihinizde özellikle tek katlı prefabrik ev fiyatları oldukça uygun.
Ankara’da Prefabrik Ev Fiyatları Nedir?
Prefabrik ev modellerinin en çok tercih edildiği illerden biri de Ankara. Özellikle Gölbaşı ve Polatlı gibi şehirden uzak bölgeler prefabrik evlerle müstakil bir yaşam tercih etmek için ideal. Prefabrik ev fiyatları Ankara Gölbaşı gibi bölgelerde de prefabrik evin yerleştirileceği alan baz alınarak yapılıyor. Tek katlı prefabrik ev fiyatları her yerde olduğu gibi Ankara’da da daha uygun.  çift katlı prefabrik ev fiyatlarında ise m2 başı ücret ortalama 200 – 500 TL artabiliyor. En uygun prefabrik ev fiyatları için bizimle iletişime geçebilir, hayalinizdeki eve hemen sahip olabilirsiniz.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

celtavtr

Çocuğum Yanımda

ForexForumTR