Jigger İstanbul


Jigger İstanbul Kokteyl Workshopları kurumsal şirket etkinlikleri için alışılmışın dışında yeni bir etkinlik örneği. Son dönemde en çok tercih edilen  motivasyon etkinliği. Dilediğiniz her yere gelebiliyor ve organizasyonunuzu gerçekleştiriyoruz.
Üstelik bizimle birlikte B2B  iş ortakları için  hareket eden Marketing-pazarlama departmanları ile uzun dönemli kokteyl workshop  planlamaları yapmaktayız.Şirket etkinlikleri için 'Lokasyon' farketmeksizin dilediğiniz yerde
Kurumsal Kokteyl Workshop sunumları organize edebilmekteyiz.
Şirketler B2B ortaklarını ve kendileriyle çalışan şirketleri  kokteyl workshoplarımızda ağırlıyor, öğrenirken üretmelerini, eğlenmelerini ve güzel zaman geçirmelerini sağlıyoruz.
Jigger İstanbul kokteyl workshopları, yeni şirket içi etkinlik fikirlerine hızlıca dahil olduğu gibi her geçen gün marketing ve satış departmanlarına da iş ortakları için sunulan bir hizmet haline gelmekte. Yaza merhaba partisi, şirket içi kurumsal etkinlikler, yıl sonu partisi, personel motivasyon etkinlikleri, üst düzey yöneticiler için hazırlanmış özel etkinlikler Jigger Istanbul'un Tarkett ile birlikte yürüttüğü etkinliklerden bazıları.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

celtavtr

Çocuğum Yanımda

ForexForumTR