gizli kamera

 

Gizli kamera, öznenin bilgisi olmadan bir anının videosunu (ve bazen sesini) yakalayabilen, bu iş için özel tasarlanmış bir cihazdır. Kullanım alanları çok geniştir ve mamaca uygun olarak işlev kazanır. Gizli kameralar, ara sıra ticari amaçlar için kullanılsa da, esas olarak gözetleme faaliyetlerinde kullanılmaktadır. Gizli kamera, yaygın olarak bakıcıların çocuklara yönelik tavrını kontrol etmek için kullanılır. Bu amaçla bazen dadı kameraları olarak da isimlendirilebilir. Çocuğun güvenliği için bu kameralar çok önemlidir.

 

Gizli kamera, genellikle işyerinde veya ev ortamında sıradan nesneler olarak gizlenir. Farklı gizli kamera türleri mevcuttur ve bazıları yalnızca belirli ortamlar için tasarlanmıştır. Ancak çoğu tüm ortamlara uyacak şekilde biçimlendirilebilir. Gizli kameralar kablolu veya kablosuz olabilir. Kablolu gizli kamera bir depolama cihazına bağlanırken, kablosuz olanlar, kaydı küçük bir yarıçap içindeki bir alıcıya iletir.

Gizli kameraların koruma, güvenlik ve hatta soruşturmalarda çok yardımcı olduğu düşünülmektedir. Genellikle kolluk kuvvetleri tarafından ve hatta iş ortamlarında hırsızlık veya suistimalin kanıtlarını sağlamak için kullanılırlar. Güvenlik görevlileri, standart ses / video ekipmanıyla mümkün olmayan etkinlikleri ve senaryoları izlemek için genellikle gizli kameralar kullanır.

 

Gizli kameralar düzgün kullanılmazsa etik dışı amaçlar için kullanılırsa kişisel haklar ihlal edilebilir. Çalışanların keyfi durumlarda gizli kamera bulundurması işten atılması için bir neden olabilir. Başkalarının ortada herhangi bir neden olmadan kaydının alınması suç sayılabilir.

 

Evinizin, çocuğunuzun hatta ürünlerinizin güvenliğini sağlamada yardımcı olan gizli kamera sistemleri sunuyoruz. Bu sistemler sayesinde bilmeniz gereken sırları öğrenebilirsiniz. Evinize kimin girdiğini, çocuğunuza nasıl bakıldığını ve ürünlerinize neler olup bittiğini görebilirsiniz. Herhangi bir durumda delilleri ile birlikte her şeyi ispatlayabilirsiniz.Bu konuda uzmanlaşan ekibimiz ile çalışabilirsiniz ayrıca  burası Türkiye de gizli kamera sektöründe aradığınız gizli kamera modellerini ve çeşitlerini bulacağınız yerdesiniz.

 

 

gizli kamera , gizli kamera modelleri , casus gizli kamera

 

http://www.gizli-kamera.org/

 

 

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

celtavtr

Çocuğum Yanımda

ForexForumTR